Mitt paket har anlänt woopwoop

Hey there, Idag hittade jag ett paket i brevlådan - TILL MIG!! Innehåll? Smink från Makeup Revolution. Ni kanske såg att jag redan bloggat om att jag köpt lite grejor därifrån. Det är första gången jag beställer från Makeup Revolution, och jag är mycket nöjd. He he. So... jag har ju bara ägt produkterna i några timmar, men jag kan redan berätta lite om dem. Här är allt samlat i en bild. Det är 15 läppstift, två foundations, ett puder, ett rouge i puderform, ett flytande, och en mascara. Var det något jag glömt? God, I hope not.
Börjar med "the fluid ztuffff". The One Foundation heter den beiga lilla flaskan. Däri ligger det foundation i ett väldigt... blött format. Nästan som vatten! Men det verkar nice, för det är enkelt att blanda ut på handen, so that's cool. I den rosa flaskan ligger något liknande, alltså, något väldigt blött. Blush i flytande form! Lite svårt att kalla det för creme på grund av just konsistensen. Det syns inte så mycket på kinderna, men det ger fortfarande en känsla av lite rodnad, liksom. I den lilla tuben som ligger ner finns det en till foundation. Denna är lite mer krämigare, typ motsatsen till the One. Ska bli intressant att se vilken jag gillar bäst. 
 Läpprodukter. Två "The WOW"-sticks i väldigt matta, jag menar, väääldigt matta konsistener. Men inte FÖR matta, detta är mina två favoritsaker. Det blir inte smuligt på läpparna. Anyways, jag älskar dem. Jag har inte så mycket mer att säga.(OBS, som ni ser har jag redan provat)
Resten av läppstiften är väldigt varierande i färger och konsistens. Jag bara körde på!! Som fan, haha!! I had to have them. Längst upp sitter det små lock med ännu mera läppstift i, perfekt för folk som använder penslar. 
 En volym-mascara i ultra black.
Puder och rouge!!
Oj gissa vart min energi tog slut. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide